درست کردن سایت

()

ساختن سایت رایگان را، مهارت داشتن در راه‌اندازی صفحات وب می‌گویند.

ساختن  وب سایت

این متن را به زبان خیلی ساده و گویا در جهت درست کردن سایت یا ساختن سایت، برای شما آماده کردم که برای بالاتر رفتن اطلاعات شما در زمینه اماده‌سازی اولیه سایت سازی مفید واقع شود.

تیم برنرز لی، مخترع وب، برای درست کردن سایت، با برپایی یک سایت وب در اوت ۱۹۹۱ نام خود را به عنوان نخستین سازندهٔ‌وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب‌سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل(پست الکترونیک) استفاده کرده بود.

درست-کردن-سایت
کد نویسی html و php و css در طراحی سایت

ساخت سایت رایگان با گوشی اندروید و کدنویسی در طراحی سایت

در آغاز، وب‌سایت‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبانِ نشانه‌ گذاری که ساختار ساده‌ای به وب‌ها می‌داد، شاملِ سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌ دیگر از طریق ابرپیوند در مقایسه با روش‌ دیگر، این راه متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند، با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

قبل از طراحی کردن سایت به زبان ساده فارسی باید کمی به پیچیدگی های آن اشاره کنیم

اول کمی به  زبان‌های تخصصی برنامه‌نویسی می‌پردازیم بعد در نهایت درست کردن سایت را به رایگان آموزش می‌دهیم.

درست کردن سایت با دامنه ایرانی یا .ir درکمتر از ۱۰ دقیقه
طراحی سایت فروش با دامنه ایرانی یاir.

درست کردن سایت فروش یعنی ساخت فروشگاه اینترنتی

جهت درست کردن سایت فروش ۰۹۳۵۵۲۷۰۴۹۸ تماس بگیر یا پیامک بده. برای خرید هاست و دامین از وطن دیتا راهنمایی و مشاوره می‌دهیم. با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُدنویسی‌اش، اَبَرمتن یا html، پیچیده‌تر و پرانعطاف‌تر شد. که وردپرس هم به این زبان و ساده‌تر هم به زبان php نوشته شده است.

ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS» روش نادرست طراحی با جدول‌ های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و به جای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد. فناوری‌های یکپارچه‌ سازی پایگاه داده (Database) مانند زبان‌های کُدنویسی سمت سرور(Server-Side Scripting)

زبانهای برنامه نویسی وبسایت ها بصورت تیتر وار

CGI

ruby

node js

Pytho

PHP

ASP

NET

ASP

JSP

ColdFusion

و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها(CSS)ساختار وب‌سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آن را پیشرفته‌تر کرده‌اند. سایت واکنش‌گرا یا سایت ریسپانسیو، سایتی است که با ابعاد و رزولوشن دستگاه‌‌های مختلف سازگاری دارد و کاربران بدون توجه به اینکه صفحه نمایش دستگاهشان کوچک باشد.

همچنین با آمدن نگاره‌های جاندار و فناوری‌های پویانمایی به صفحه‌ها، مانند؛ فلَش، چهره‌وب بیشتر از پیش تغییر کرد. و توانمندی‌های تازه به سازندگان رسانه و طراحان داده‌شد. این مقاله تا اینجا کمی شاید گیج‌کننده به نظر برسد، اما سعی می‌کنیم در ادامه‌ی این نوشته به ساده‌ترین روش درست کردن سایت را آموزش دهیم.

نحوه درست کردن سایت فروش

در پشتیبانی سایت فنی‌ها واقع در شهرک ارم فردیس  شیوه درست کردن سایت از صفر تا صد را  رایگان آموزش می‌دهیم. اول نام دامنه را انتخاب می‌کنیم. کاراکترهای نام دامنه باید بنا به دلایلی بیشتر از ۱۱ حرف نباشد (مثل faniheidari) که ۱۰ کاراکتر دارد. نام دامنه هر چه کوتاه‌تر باشد بهتر است.

تهیه کردن مقدار حجم هاست، از یک شرکت هاستینگ که سرورهایش در کشوری باشد که قرار است مخاطبان شما از آنجا باشند. مثال؛ همین سایت فنی‌ها که بیشتر مخاطبانش از ایران هستند. دامنه ir. و هاست از وطن دیتا تهیه کردیم. آپلود محتوا از دستگاه (گوشی یا لب تاب ) به هاست.

اگر سایت را خودتان بخواهید بدون یک سایت ساز رایگان مثل وردپرس wp انجام دهید، باید دوره ها و کلاسهای زبان برنامه نویسی که بالا به آنها اشاره کردیم را کامل خوانده و بلد باشید. بنا به دلایلی که در آموزش رایگان وردپرس بطور مفصل به آن پرداختیم، درست کردن سایت را با وردپرس توضیح می‌دهیم.

درست کردن سایت رایگان ساخت سایت فنی‌ها
طراحی  سایت وردپرسی رایگان فارسی با سئو خلاصه

نحوه ساخت سایت وردپرسی رایگان فارسی

آموزشها را بصورت خلاصه وار توضیح می دهم که قابل درک باشد. برای اینکه محتوای خود را از دستگاهتان به سایتی که با وردپرس می سازید انتقال دهید، باید با دسترس سازهایی مثل سی پنل Cpanel کار کنید. برای وارد شدن به سی پنل نگران نباشید این کار خیلی راحت است. با نماینده سرور هاستینگ‌تان صحبت کنید تا دامنه و هاست را برایتان بارگذاری کند.

بعد از اینکه نام کاربری و پسورد را از نماینده سرورتان دریافت کردید، وارد سی پنل شوید و از سایت وردپرس fa.wordpress.org  آخرین ورژن و نگارش وردپرس را در فایل زیپ دانلود کنید و آن را در بخش فایل ها و فایل منیجر File Manager سی پنل در قسمت public_html پابلیک اچ تی ام ال آپلود کنید. بعد از آپلود فایل آن را در همان پوشه public_html استخراج کنید و دسترسی مشاهده بدهید.

ساختن دیتابیس در سی پنل

برای درست کردن سایت حالا باید یک دیتابیس بسازید از پوشه دیتابیس در سی پنل وارد شویدMySQL® Databases و یک دیتابیس طبق مراحلی که سی پنل راهنمایی میکنه بسازید. بعد از ساخت و اتمام مراحل دیتابیس نام دیتابیس و رمز  کاربری را یادداشت یا کپی کنید. در مرورگرتان نام دامنه‌ای قبلا خرید کردید را وارد کنید، سرچ کنید و پنل ورود وردپرس باز می‌شود  که شما با نام دیتابیس و رمز عبوری که کپی کردید می‌توانید وارد مدیریت وردپرس شوید.

ساختن سایت کار چندان دشواری نیست فقط مشکل ما معمولا ایجاد محتواست که باید سایت خود را در گوگل به رنک بالا برسانیم. برای اینکار به یک افزونه کمکی رایگان سئو seo احتیاج داریم که Rank Math رنک مث  نام دارد. در قسمت سئو سایت ها بصورت کلی درباره بهینه سازی سایت مطالب مفیدی نوشتیم.

درست کردن سایت با کمک افزونه‌های وردپرسی
افزونه‌های وردپرسی برای ساختن سایت درست و اصولی

کمک افزونه‌های رایگان وردپرس در طراحی سایت

یکی از راحتی‌های ساختن سایت با وردپرس، رایگان بودن افزونه یا پلاگین‌های آن است. البته بعضی از این افزونه ها کاملا رایگان هم نیستن و مثل رنک مث نسخه پولی دارند. ولی خوبی بعضی از این افزونه‌ها اینست که اول کار محدودیت پولی اعمال  نمی‌شود و حداقل مثل پلاگین رنک مث که ابتدا ۵ بار فرصت کاملا رایگان در اختیار وبمستر قرار می‌دهد.

حالا اگر وبمستر آدم باهوشی باشد خیلی راحت می تواند از همان چند گزینه کاملا رایگانی که دریافت کرده یک تجربه خوبی بگیرد و بدون پرداخت به نسخه پولی تا آخر پروژه حتی برای سایت‌های دیگر با آن کار کند. مثلا خودم تا چند وقت پیش با افزونه یواست سئو کار میکردم و فکر می‌کردم همان بخش‌های رایگان کمک زیادی می‌کنند، ولی بعد از مدتی متوجه شدم که هیچ وقت نباید متکی به یک افزونه باشم و رفتم افزونه سئو رنک مث را فعال کردم و یواست سئو را پاک کردم.

مشاهده سایت در نتایج اولیه گوگل

کم کم بهتر شدن، پیشرفت و بالاتر آمدن سایتم را در نتایج اولیه گوگل می‌بینم. این یعنی سئو کردن سایت که در نتایج اولی جستجوی گوگل باشی و اگر به نتایج اول برسی و کاربر وارد سایت نشده از سایت بیرون بیاید، یعنی کارمان را درست انجام ندادیم.

یا اگر کاربر زمانی که سایت ما را لمس می‌کند و خیلی طول می‌کشد تا سایت کامل لود شود، بازهم سایت خوبی درست نکرده‌ایم. چون بازدید کننده صبر نمی‌کند و به مرورگر خود به نتایج قبلی که جستجو کرده است، برمی‌گردد و سایت دیگری را باز کند.

امتیاز دهید post

این مطلب را دوست داشتید؟

۱ ____ ۲ ___ ۳ ___ ۴ ____ ۵


نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =